Domineer Warzone 2

Of je nu een bot bent of een koelbloedige veteraan, het najagen van een hoger Kill/Death ratio is iets dat iedereen wit verbeteren. De game Warzone 2 biedt veel opties om bekend te worden. Echter moet je wel beschikken over bepaalde vaardigheden en kennis van schietspellen. Dus, laten we samen de geheimen ontdekken om een betere Warzone 2-speler te worden!

Ken de Warzone 2 map als je broekzak

Essentieel om een van de beste te worden en elk 1v1duel te winnen moet je natuurlijk wel de map en je omgeving kennen. Dat wanneer je een huis aanvalt met enemies, je precies weet waar de trap naar boven of de ladder naar het dak zich bevindt. Denk ook aan strategische posities en dekkingsopties. Niks is vervelender dan dat je moet roteren door een open veld en opgewacht wordt door tegenstanders die eerder positie hebben gezocht. Bonus tip is om vroeg te roteren en de map heel veel in de gaten te houden en te schatten waar de eindcirkel zich gaat bevinden.

Settings Warzone 2

Al heb je alle kennis van de map en speel je met het beste communicerende team, het maakt niks uit als je geen kogel kan raken. Zorg dat je bij instellingen de sensitivity aanpast naar wat het beste bij jou past. De pro's hebben hun sensitivity meestal tussen 6 en 8. Hoe hoger je sense, hoe moeilijker het is om op een punt te blijven schieten. Dus begin met oefenen van je aim in de firing range. Dit is ook puur trainen en het leren van de recoil patronen van je wapen waarmee je speelt. Ook is het noodzakelijke dat je world motion blur, weapon motion blur and depth of field onder graphics aanpast. Tot slot zet je interact en reload behaviour op prioritize interact en stel je je field of view op minimaal 100 in. Bij het instellen van je field of view is het belangrijk dat je affected aanzet. Dit zorgt ervoor dat je zichtbare recoil veel minder lijkt. Zo kun je iedereen beamen, zelfs wanneer ze in landen!

Warzone 2 loadouts

Zoals bij de vorige Warzone, is het mogelijk om je eigen wapens, attachments en perks te gebruiken. Vanaf seizoen 1 zijn er meta wapens. Dit zijn wapens waarvan hun time-to-kill lager is. Dus je downed hier sneller mensen mee wat eigenlijk oneerlijk is maar zolang het niet aangepast wordt door Raven gaat natuurlijk iedereen hier gebruik van maken. Hetgeen wat Raven slim doet is zorgen dat meestal bij elke meta een wapenbundel in de shop te koop is. Vele mensen zullen die bundel dan kopen, want niks is fijner dan iemand belachelijk snel downen en ook nog een fijn kleurtje op je wapen hebben. Om op de hoogte te blijven van de huidige meta kan je op YouTube filmpjes kijken, of Twitchstreamers om hun loadout vragen.

Dropspots Warzone 2

Met de juist wapens en settings kom je al heel ver maar eerst moet je natuurlijk een landingspot kiezen waar je veel geld kan vinden. Probeer bij het landen zo snel mogelijk wapens te looten en geld te sparen voor de loadout. Hoe eerder je je loadout hebt, hoe sneller je kan beginnen met jagen. Iets nieuws wat sinds Warzone 2 is, zijn Strongholds en Blacksites. Strongholds zijn gebouwen waar je je loadout kan krijgen door een gebouw over te nemen dat verdedigd wordt door bots. Wanneer dit gelukt is krijg je de sleutel voor de Blacksite. Bij het veroveren van dit gebouw zul je een juggernaut tegenkomen die moeilijker te verslaan is dan alle bots. Wanneer je de juggernaut hebt omgelegd krijg je verschillende items zoals ammo boxen, redeploy tokens en self-revives. Deze dropspots zijn meestal voor de gevorderde spelers, dus je kan ook kiezen voor wat rustigere plekken. Hier kun je dan op je gemak looten zodat je zeker weet dat je de eerste cirkel doorkomt!

Contracten in Warzone 2

Je bent geland op je favoriete landingspot en hebt inmiddels je meta loadout in je handen, wat nu? Als je speelstijl agressief is, ga dan opzoek naar een bounty contract. Hierbij krijg je te zien waar het doelwit zich ongeveer bevindt, en probeer je de bounty zo snel mogelijk om te leggen. Hiervoor wordt je flink beloond, en zul je nog meer geld voor krijgen wanneer je op een streak zit. Een ander contract wat je kan doen is de safecracker. Dit is een contract waarbij je drie kluizen tot ontploffing moet brengen binnen bepaalde tijd. Goed contract om mee te beginnen of wanneer je hele team uit de gulag komt. Snel weer geld verzamelen voor die loadout en je bent weer ready voor elke fight! Het most-wanted contract gebruik je meestal wanneer je hele team dood is en je hun terug wilt hebben. Het spannende hieraan is dat je drie minuten in je eentje moet zien te overleven in de levendige map. Als laatste is er het recon contract. Recons zijn handig om te zien waar de volgende cirkel komt. Dus als je echt voor de win wilt gaan moet je zeker deze contracten doen!

Bovenstaande Call of Duty: Warzone 2 tips moeten je op weg helpen om beter te worden en je killrecord te verbreken. Maar zoals bij heel veel dingen in het leven ''practice makes perfect''!

Terug naar Overige blogs
Action-games