Internet abonnement (online gamen)

Het afsluiten van een internet abonnement is een belangrijke factor binnen iemands levensstijl. Het is zelfs zo dat het leven zonder internet voor vele niet mogelijk is. Althans het internet zit zo in het systeem van de mens dat het ook niet eenvoudig vergeten wordt. Leg maar eens een aantal dagen alle online contact en geniet dan van het leven.

Het afsluiten van een internet abonnement 

Ben je een echte online gamer, dan is het belangrijk om de provider te pakken die het beste past bij het geven van internet, die ervoor zorgt dat je zonder problemen verbinding kan maken. Er wordt vaker aangegeven dat de kabelinternet van Ziggo redelijk goed internet geeft en zeer constant blijft. 
Dit komt voornamelijk doordat gamers een lage latency nodig hebben om te gamen zonder gestoord  te worden door een slechte internetverbinding. Als je online speelt, dan speel je tegen andere speler en dan wil je geen vertraging op het spel. Bij een schietspel kan een paar milliseconde ervoor zorgen dat je eerder dood gaat, omdat de andere speler jou dus eerder ziet. Daarnaast dient de provider hoge download en upload snelheid te hebben. Tegenwoordig worden spellen gedownload op het game device en worden er steeds minder cd’s aangeschaft. 

Oneindig online gamen

Een tip die we meegeven aan online gamers is door gebruik te maken van een kabel. Deze kabel verbind de router met de gameconsole met een directe kabel. Dit zorgt voor een relatief contante internetverbinding en het zorgt ervoor dat je geen last hebt van een lagging, freezing of delay. 
Het is handig om een snelheid te hebben van minimaal 100 Mbps, voor het snel downloaden van spellen. De router dient overigens ook up To dat te zijn om voldoende internetsnelheid te geven. Er kunnen eenvoudig checks worden uitgevoerd in hoeverre de internetsnelheid is.

Populaire online games

Als er gekeken wordt naar online games, dan zijn er eigenlijk twee spellen die de online wereld relatief goed beheren. Als eerste is dat FIFA 22, die met name in Europa zeer populair is. Aan de hand van Ultimate Team kun je een eigen team samenstellen en tegen andere spelers over de hele wereld spellen spelen. 

Als tweede is momenteel Call of Duty zeer populair bij de online gamers. Dit heeft allemaal te maken met de battle royaal variant van Call of Duty, genaamd Warzone. Sinds kort is er een nieuwe map gelanceerd, genaamd Pacific en de reacties zijn niet zeer slecht. Al zijn er mensen bij die het jammer vinden dat de map Verdansk weg is gehaald. 

Zorg voor een passende internetverbinding en zorg dat je geen last gaat krijgen van de verschillende technische problemen.

Terug naar Overige blogs
Action-games